ETSIMME INNOVATIIVISTA YRITTÄJÄÄ KAHVILAAMME

Etsimme Kipinä Yritystaloon Turkuun sitoutunutta, positiivista sekä innokkaasti eteenpäin haluavaa kahvilayrittäjää. Kahvilan pitäjä hoitaa Kipinä Yritystalossa olevan Cafe Vanillan toimintaa. Tiloissa toimii muitakin muun alan itsenäisiä yrittäjiä.

Kipinä Yritystalo on 2016 perustettu toimi- ja co-working tilojen vuokraaja. Pitkäaikaisten vuokralaisten lisäksi tiloissa on koulutus- ja neuvottelutiloja vuokrattavana asiakkaan lyhytaikaiseen käyttöön. Koulutus- ja neuvottelutiloissa on toimivat ja ajanmukaiset AV-laitteet. Kaikkiaan tärkeintä on yrittäjien sekä asiakkaiden viihtyvyys.

Kahvilayrittäjän tehtäviin kuuluu kahvilan hoitaminen, sekä koulutus- ja neuvottelutilojen cateringpalvelut. Suolahuoneen asiakaspalvelu, Kipinä Yritystalon oven avaaminen ja sulkeminen, aukiolo- ja aikataulujen puitteissa. Yrittäjällä on mahdollisuus kehittää Kipinä yritystalon palveluja yhdessä muiden yrittäjien kanssa. Kahvilayrittäjällä on mahdollisuus laajentaa toimintaansa myös omien mieltymystensä mukaan yritystalon periaatteiden mukaisesti, kuitenkin muita tiloissa toimivia yrittäjiä häiritsemättä ja kunnioittaen.  

Kahvilayrittäjänä tehtäviisi kuuluu huolehtia kahvilan ja sen ympäristön siisteydestä ja puhtaudesta, asiakaspalvelusta, sekä yleisestä viihtyvyydestä tiloissa. Huolehtia mahdollisesta tiloissa työskentelevien yrittäjien ruokailusta, sekä olla apuna yrittäjien asiakkaille tarvittaessa. Hoitaa tilaisuuksien tarjoilut ja tilan valmistukset tapahtumaa varten, sekä osallistua tilaisuuksien valvontoihin muiden vastaavien kanssa. Huolehtia että tilaisuudessa on asianmukaiset välineet ja tilat ovat siistit ja puhtaat. Kahvilayrittäjä suunnittelee ja hinnoittelee tuotteensa, sekä huolehtii omasta markkinoinnista. Odotamme kahvilayrittäjältä innostunutta kahvilan eteenpäin viemistä, asettamalla itselleen omat myyntitavoitteet.

Kahvilayrittäjänä vastaat kaikista yrittäjän vastuista ja yhteiskunnan määrittelemistä laeista, asetuksista sekä toimintaan liittyvistä säädöksistä, jota yrittäjyys vaatii. Yrittäjänä toimit myös Kipinä Yritystalon sisäisten sekä ulkoisten säädösten mukaan. Yrittäjän tehtäviin kuuluu luonnollisesti kahvilan tilauskäytännöt sekä omien työaikojen tekeminen ja Kipinän yrityskalenterin seuraaminen.

Työ on yrittäjätyötä. Kahvilan aukiolon tulee olla ma – pe, joka palvelee sisäistä toimintaa sekä mahdollisia ulkoa tulevia asiakkaita. Tarvittaessa myös viikonloppuja, mikäli tilauksia on myyty. Kellonajat mukautuvat palvelun tarpeiden mukaan.

Menestyksekkään yrittäjän toiminta edellyttää:

• Vahvaa halua yrittäjyyteen ja vähintään toiminimen y-tunnuksen

• Kokemus itsenäiseen ja eteenpäin menevään toimintaan

• Työkokemus kahvila- keittiö- tai ravintola työskentelystä

• Hygieniapassia

• Anniskelupassia tai hankinnassa olevaa anniskelupassia

• Joustavuutta työskennellä eri kellonaikoina

• Tietokoneen käytön osaaminen, Kipinän kalenterit ym.

• Tietoa ja halua markkinointiin esim. sosiaaliset mediat

Kipinä Yritystalon toimintaan liittyvät esihenkilöt opastavat sinut yrittäjyyteen Kipinä Yritystalossa. Opastamme sinut myös tärkeisiin talouden mittareihin kahvilatoiminnassa, sekä itsesi johtamiseen, joka on tärkeää yrittäjänä toimimisessa. Olemme tukena muissa mahdollisissa oppimiseen tarvittavissa tilanteissa. Ennen kaikkea odotamme sinulta vahvaa ja vielä vahvempaa halua kasvaa yrittäjänä!!

Persoonana olet:

• yrittäjähenkinen ja itsenäiseen työhön kykenevä

• kehitysorientoitunut ja tavoitehakuinen

• haluat löytää ratkaisuja eteen tulevissa ongelmissa, olet ratkaisukeskeinen

• olet positiivinen ja ulospäinsuuntautunut asiakaspalvelija

• pystyt tarvittaessa joustamaan, eteen tulleissa tilanteissa

Kipinä Yritystalo tarjoaa sinulle:

• kahvilayrittäjyyttä, valmiina olevalla pienellä asiakaskunnalla

• erittäin yrittäjä henkisellä ilmapiirillä ja intohimoisilla yrittelevillä henkilöillä

• runsaat ja tuottavat laajenemismahdollisuudet

• työpaikan arvot, joihin sinun on helppo sopeutua

• vastuuta

• mahdollisuus oman toimintatavan luomiseen

Tulosi koostuvat yrittäjätoiminnasta sekä mahdollisista yritystalolle myytävistä palveluista. Työt alkavat heti löydettyämme sopivan henkilön.

Kiinnostuitko? Ole meihin yhteydessä, lähettämällä avoin hakemuksesi ja CV:n riitta.silander@gmail.com

Tietoa meistä:

Kipinä Yritystalo on perustettu 2016. Sen tehtävänä on vuokrata toimitiloja yrittäjille, lyhyt- sekä pitkäaikaiseen käyttöön. Samoissa tiloissa on myös mahdollisuus vuokrata koulutus- ja neuvottelutiloja asiakkaiden omien tilaisuuksien toteuttamiseen. Kuten koulutukset, luennot ja tapahtumat. Kipinä yritystalo toteuttaa myös itse tapahtumia ja tilaisuuksia, ulkoa tuleville asiakkaille.

Olemme laajentaneet tilojamme vuoteen 2019 asti, jonka jälkeen on yrittäjiä hiljalleen tullut lisää. Panostamme kasvavaan ja muuntautumiskykyiseen toimintaan ja yrittäjyyteen. Tarjoamme yrittäjille mahdollisimman rennot ja heitä huomioivat toimitilat. Olemme mukana tarvittaessa yrittäjyyden alussa ja suunnittelemme yrittäjien kanssa heidän toimintaansa, niin tilojen kuin muunkin suhteen. Haluamme olla edelläkävijä yrittäjien toimitilojen vuokraamisessa. Vaikka emme ole suuri yksikkö, haluamme kuitenkin, että jokaisella on mahdollisuus omaan yrittämiseen ilman ongelmia. Haluamme jatkuvasti kehittää tilojemme käytännöllisyyttä, seuraamalla Turun seudun toimitilojen kehittymistä. Jotta pysymme siinä asemassa toimitilojen vuokraajina kuin nyt olemme, kiitos kuuluu meidän pitkäaikaisille yrittäjillemme. Yhteistyö on jatkunut jo vuosia.


Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *