VUOKRATAAN LIIKE – JA TOIMISTOTILA

Kipinä yritystaloon osoitteeseen Maariankatu 2, on vapautunut uusi katutason liiketila 70 m² + 30 m² . Tähän tilaan voidaan tehdä tarvittaessa coworking tyyppinen yhteisöllinen työpiste. Tila kattaa kaksi työhuonetta ja yhden yhteisen tilan, sekä erikoisuutena tässä tilassa on myös holvi/hyllyt, lisäksi löytyy minikeittiö. Sopii myös isomman yrityksen toimistotilaksi. Isot ikkunat ulos, suoraan puutorin kulmaan ja josta näkyy myös konserttitalo. Liiketilan edusta on hyvin vilkas, siitä kulkee julkinen – ja autoliikenne lähes tauotta. Ikkunat ovat täysin äänieristettyä, 4 kerros lasielementtiä.

Puutori on heräämässä uuteen kasvuun, ja sen ympärillä on paljon liikennettä, uusia yrityksiä ja torilla on toimintaa varsinkin kevät – ja kesäaikaan. mm. konsertteja, kirjamyyntiä, kirpputoreja, sekä muita tapahtumia. Lisäksi torilta löytyy bussipysäkit läntiseen Turkuun. Maksullinen parkkipaikka löytyy puutorin alta, sisäänkäynnit suoraan Kipinä yritystalon vastapäätä. Muutaman korttelin päässä on kauppatori ja linja-autoasema, liiketila on hyvien yhteyksien varrella, myös asiakaspaikkoja on ihan tilan edessä, maariankadulla.

Kipinä yritystalo on itsessään yhteisöllinen toimisto-ja liiketiloista koostuva talo josta löytyy eri alojen yrittäjiä, joten jos kaipaa yhteistä markkinointia, tai haluat osallistua tapahtumien järjestämiseen, niin se on myös mahdollista. Kipinä yritystalosta on mahdollisuus vuokrata sovitusti alakerran tiloja, jos haluaa järjestää kursseja tai koulutuksia, alakerran tilat kattaa myös pöydät sekä välineet koulutuksiin mm. fläppitaulun, videotykin, äänentoistolaitteet. Lisäksi yläkerran kahvilasta saa tilata tapahtumiin kahvit / kestitykset. Kahvila palvelee myös arkisin Ti-Pe, ja La. Arkisin katetaan mm. seisova lounassalaatti, sekä kahvilasta voi tilata hampurilaiset tai kanakorin, leivät, kahvipullat ym.

Mikäli kiinnostuit tästä liiketilasta, pääset sovitusti sitä katsomaan ottamalla yhteyttä puhelimitse:

p. 0400 720 942, tai p. 040 524 2357, Tilan pohjakarttaan pääset tutustumaan, kun tulet käymään!

Kipinän tapahtumia pääsee myös seuraamaan facebookissa.

Liiketilasta ikkunanäkymä maariankadulle, ja puutorille. Sekä oikealla puolella näkyy konserttitalo.
Liiketilan erikoisuutena holvi, varastohyllyineen.
Toimistotilaa

1 ajatus aiheesta “VUOKRATAAN LIIKE – JA TOIMISTOTILA”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *